Category Archives: Svenska Spel Poker

Sverige vs San Marino 6:e september

På tisdag nästa vecka möter Svenska herrlandslaget i fotboll det lilla putte landet San Marino. Det är alltså dags för EM kval 2012. Att Sverige antagligen kommer att vinna är nog inte många som sätter emot. Men med hur mycket?Det är bortamatch som gäller. På Stadio de Serravalle i San Marino.

I gruppen där Sverige och San Marino spelar, hittar man även Finland, Holland, Moldavien och Ungern. Hittils har det gått mindre bra för San Marino som har sju förluster i ryggen. En riktig stor förlust var den mot Ungern. Där man förlorade med 0-8. San Marino har även förlorat med 0-2 och 0-1 hemma mot Moldavien samt Finland.

San Marino rankades i Juli 2011 som 203.e bästa nation.

Nytt från Bankroll
[list]5[/list]

[bonustable]4,sportsbook,n,bonus,desc[/bonustable]

Oddset Svenska Spel 1.a Augusti

Spelexperten på Svenska Spel, Mats “Matte” Forslund har kommit med några tips inför dagens matcher. Dagens bästa spel 8/1 – 2011 är Nortälje mot Enköping, där man nu kan få 2.80 i odds.

[featured]Svenska Spel Sportsbetting, Oddset,  Få 50% rabatt på ditt första spel hos Svenska Spel. Vad tycker du om expertens tips? Spela på Svenska Spel. [/featured]

Så här skriver Mats på Svenska Spel. “Enköping går som tåget och har 5 raka segrar, senast slog de Norrtälje ganska lätt och jag tror de vinner ikväll igen.” Låter inte helt fel, tycker vi på Bankroll.se och följer Mats experttips.

Två andra matcher som kan ge utdelning är:

Gais vs Halmstad där hemmaseger ger 1,42 i odds
Landskrona – Hammarby där hemmaseger ger 2.55 i odds

Mats tycker Gais ser mycket bättre ut i nuläget än Halmstad och tvekar inte att satsa på Gais. När det kommer till Landskrona vs Hammarby, så tycker Mats att Hammarby är ganska svaga på bortaplan, t.om. dåliga. Så han han tror på en 1.a i matchen.

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]

Miljonär på Triss

Svenska Spel har ett stort utbud av olika skraplotter. Ett av dom mest populära skraplotterna är Svenska Spel Triss. Här har man chans att skrapa fram riktigt saftiga miljonvinster. Tyvärr är det få förunnat men, plötsligt händer det. Precis som den kända sloganet från Svenska Spel antyder.

[featured]Svenska Spel Sportsbetting, Triss, Nu kan du testa att spela triss direkt på nätet via Svenska Spels hemsida. Enkelt och smidigt. Pröva du också idag.[/featured]

Nyligen var det en Erik Berentsen, 47 år, ursprungligen från Norge som lyckades skrapa fram en riktig drömvinst. I tjugo år framöver kommer Erik att kunna inkassera 10,000 svenska kronor i månaden, skattefritt! Totalt uppgår vinstsumman till hela 2,4 miljoner kronor.

Till Svenska Spel säger Erik att ett hus i Sverige står högst upp på önskelistan. Men Erik tillsammans med flickvännen behöver först lite tid att landa och tänka över vad dom ska spendera dom extra pengar på.

Härliga tider tycker vi på Bankroll.

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]

Stryktipset utdelning vecka 24

Gårdagens matcher på Stryktipset och Svenska Spel den 18.e Juni, blev ingen miljon historia. Hela 171 stycken personer siktade in sig på dom miljoner som fanns i potten, men fick se en utdelning på 18,388kr.

[featured]Svenska Spel sportsbetting, Stryktpset, Lägg in dina rätta rader för Stryktipset nästa vecka. 20 miljoner till en ensam vinnare. 50% rabatt på ditt första spel. Kolla in mer info hos Svenska Spel.[/featured]

Så här blev dom rätta raderna på stryktipset vecka 24 samt utdelning:

[featured]Svenska Spel sportsbetting, Stryktpset, Lägg in dina rätta rader för Stryktipset nästa vecka. 20 miljoner till en ensam vinnare. 50% rabatt på ditt första spel. Kolla in mer info hos Svenska Spel.[/featured]

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]

Svenska Spel i mobilen

Nu går det att spela på Svenska Spel via mobiltelefonen. Adressen är m.svenskaspel.se. Här kan du lägga t.ex. spela på odds och kolla mål och resultat. Detta funkar både med smartphone eller en vanliga telefon som har wap.

[featured]svenska spel poker, spel i mobilen, Vill du veta mer om Svenska Spel och spel i mobilen. Kolla in Svenska Spels hemsida.[/featured]

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]

Sverige vs Finland 5-0 highlights

Sverige vann ganska komfortabelt mot Finland i EM kvalet 2011 . Vi firar det hela med en youtube stream som visar alla fem målen mot vårt kära grannland Finland. En liten revansch för Hockey-VM för Sverige. Zlatan gjorde 3 av målen. Vi tackar Multisoccergoal på youtube för filmen.

[featured]Svenska Spel Poker, Spela, Matchen Sverige mot Finland var sponsrad av Svenska Spel. Spela bl.a. poker och odds hos Svenska Spel. Skaffa ett konto idag. 50% rabatt på första spelet![/featured]

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]

Sverige Finland 7.e Juni Råsunda

Sverige kommer möta Finland på Råsunda i den 7.e Juni på Råsunda. Det är alltså dags för EM-kval för det svenska herrlandslaget. Matchen kommer att visas på TV4 och vi vet ännu inte om någon stream kanal kommer att visa matchen.

[featured]Svenska Spel Sportsbetting, fotboll, Vinn biljetter och landslagströja med Svenska Spel. Vinn biljetter till em-kvalet på Råsunda. Tävlingen pågår fram till 31.a maj hos Svenska Spel[/featured]

Vill du se matchen live så finns naturligtvist alternativet att köpa biljetter, men du kan också vinna dom på Svenska Spel. Just nu har Svenska Spel en tävling där man förutom biljetter till landskampen, även kan vinna en landslagströja.

För att vinna tävlingen så skall man skriva ett par ”bevingande ord” till landslaget. Vinnande bidrag kommer att visas på LED-skärmarna under matchen.

Hela 20 priser delas ut. Där varje vinnare får minst 2 biljetter till Sverige – Finland matchen. Så vad skulle du säga till landslaget? Tävlingen pågår till 31.a maj.

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]

Se Allsvenskan i maj 2011 helt gratis

Se Allsvenskan gratis i maj. Du behöver varken stream för allsvenskan eller se på Allsvenskan i efterhand på nyheterna. För nu bjuder Svenska Spel alla sina kunder på gratis allsvenska matcher under hela maj. Det enda som behövs är ett Svenska Spel kort.

[featured]Svenska Spel Sportsbetting, Allsvenskan, Få gratis biljetter för Allsvenskan 2011 i maj. Stryktipset och Svenska Spel bjuder på 500 gratis biljetter. Erhåll ditt gratis Svenska Spel kort hos Svenskaspel.se[/featured]

Hela 500 gratis biljetter till Allsvenskan bjuder Svenska Spel sina kunder på i maj. Det är först till kvarn som gäller. Det är Svenska Spels Stryktipset som står för inträdet.

Biljetterna hämtas två timmar från matchstart vid entrén märkt med Spelkort/ Svenska Spel entré. Så glöm inte att ta med ditt Svenska Spel kort.

Du får ett gratis Svenska Spel kort när du registrerar dig som kund hos Svenska Spel. Självklart är även det helt gratis.

Omgång 6 i Allvenskan 2011 bjuder på:
GAIS –  Elfsborg
IFK Norrköping – Mjällby
Trelleborg – Djurgården
Kalmar FF – Syrianska FC
Helsingborgs IF – Halmstads BK
AIK – Örebro
Malmö FF – IFK Göteborg

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]

 

Söndags Steken & 5st Playstation

Vi har kommit fram till turnerings söndag. Den dagen då online pokerrummen bjuder upp till dans och lockar till många spännande turneringar. Svenska Spel Poker är inte mycket sämre och bjuder på en söndags stek.

Eller rättare sagt heter den Söndags Steken och är en turnering med 750 + 50kr. Startmarker är 7,500, så räkna med en vällagad söndags stek då turneringen lär grillas ett tag innan den är färdig. På Söndags Steken väljer Svenska Spel Poker att krydda med fem stycken Playstation 3, vilket faktiskt är nytt recept från Svenska Spel. Men vem gillar inte kryddad mat?

Upp till bevis i Söndags Steken på Svenska Spel alltså. Tiden för att turneringen ska starta är klockan 20.00 svensk tid. Registreringen stänger fem minuter innan.

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]

Svenska Spel Poker DM 2011

Nu pågår kvalen till DM (Distriktsmästerskapen) i Poker på Svenska Spel. Ett pokerevent som kommer att kora dom bästa svenska spelarna i varje län. Satelliter till turneringarna har redan börjat.

Poker DM finalen 2001, kommer alltså att spelas online på Svenska Spel Poker. I finalen kommer varje spelare att börja med 10,000 marker och med 30 minuters blinds nivåer. En hel del utrymme för spel med andra ord. Direkt inköpet till DM-finalerna är 500+0kr.

Varje dag fram till finalstart den 2.a april klockan 19.00 kommer Svenska Spel Poker köra med del-satelliter och direkt satelliter. Antalet satelliter kommer att öka ju närmare finaldagen kommer, rapporterar Svenska Spel på sin hemsida.

Pokernyheter från Bankroll
[list]5[/list]