Svenska Spel Sportsbetting

Gamla och nya klassiker på Svenska Spel Sportsbetting sektion
Sportsbetting på Svenska Spel består av både gamla klassiker som har funnits i flertal år och nya spel där svenska spelare kan satsa på allt från italienska ligan till Champions Leuge. Europatipset, Måltipset, Stryktipset, topptipset och Odds hittar du på Svenska Spel precis som du gör hos deras ombud ute i olika butiker. Nu kan du bekvämt spela hemifrån och testa dina sportsbetting skillz.

50% rabatt på ditt första spel på Svenska Spel
Nu får du som ny kund hos Svenska Spel 50% rabatt på ditt första spel. Erbjudande gäller självklart bara svenska spelare då det endast är personer som är bokförda i Sverige som får spela på Svenska Spel. Man kan max få 100kr i rabatt, men räcker för ett antal rader i ett system eller dylikt. Kör igång idag och passa på att ta del av rabatt erbjudandet på Svenska Spel.

Support och säkerhet hos Svenska Spel
Det känns i alla fall för oss att du inte kan bli mycket mer tryggare än hos Svenska Spel. Svenska Spel som är enda licensierade spelbolaget i Sverige ägs av staten. Alla eventuella vinster du vinner hos Svenska Spel är skattefria. Supporten är självklart på svenska och har både snabb respons tid och vänligt bemötande.

Sport på Bankroll
[excerpts]5,100 [/excerpts]