Svenska Spel Poker

Varför du ska spela på Svenska Spel Poker
Tro det eller ej, men Svenska Spel Poker är en av dom fiskigaste pokerrummen på nätet just nu. Kanske för att man har valt att inte fokusera på att få dit proffsen utan mer sett till den lilla spelaren Bland annat så går det inte att spela mer än 5 bord på klienten. Du får ingen pokerbonus eller rakeback på Svenska Spel, men då och och då bjuder Svenska Spel poker på något extra till sina spelare vilket gör det lite roligare och extra värt att spela på sajten.

Insättningsbonus på Svenska Spel
Du får ingen pokerbonus på Svenska Spel, men du kan få vissa lite olika erbjudanden som kan göra det extra värt att spela på Svenska Spel Poker. Spelar du cashgame på Svenska Spel, så är avgiften hälften av vad du betalar på en utländsk sajt. Däremot om du spelar turneringar så betalar du samma avgift som övriga sajter. Det betyder att rakeback inte är lika viktigt för en cashgame spelare på Svenska Spel Poker som det är för en turneringsspelare.

Säkerhet och support på Svenska Spel
Tryggt är bara förnamnet när du spelar på det statliga online pokerrummet. Du kommer igång på några minuter och du kan göra snabba uttag på Svenska Spel som bara tar 2-3 arbetsdagar beroende på bank. Supporten är naturligtvis på svenska och finns tillgängligt dygnet runt. Svenska Spel supporten är en av dom trevligaste supporten att ha att göra med.

Kampnjer på Svenska Spel Poker

[excerpts]5,93[/excerpts]

Leave a Reply

Your email address will not be published.