Category Archives: SportsBetting

Betting inom sport och på nästa allt möjligt man kan betta på. Betting online helt enkelt.

Mer poker och betting

Det kommer bli mer poker och betting här på bankroll.se Spännande nyheter från pokervärlden och lite mer ingående om betting och odds.

Dessutom kommer det såklart bjudas på en hel del betting bonusar och annat trevligt som kan vara bra att känna till och som kan göra så att man drygar ut sin bankroll.

Först kommer det bli att vi rensar bort lite gamla artiklar, recensioner och texter. Sedan kommer vi att lägga till mer nyheter och mer aktuella artiklar kring bankroll och bankroll management.

Vi ska även se även om det blir aktuellt att kunna kommentera inlägge om ni skulle finna det intressant.

Väl mött!

Stryktipset 10 september vecka 36

Det är lördag och då är det dags för stryktipset. Dags att vässa pennorna eller klicka sig in på Svenska Spel för att kamma hem miljonerna. Eftersom vi här på Bankroll inte är några professionella tippare. Tar vi hjälp av Svenska Spels expert, Mats “Matte” Forslund, tio tidningar tips och Svenska folket tippar.[featured]Svenska Spel Sportsbetting, stryktipset, Spela på stryktipset idag.  Har du inte tippat än? Kör på stryktipset idag.  Är du ny kund får du 50% rabatt på första spelet. [/featured]

1. Arsenal vs Swansea (1)
Här är alla tidningar överens. Seger för Arsenal som ändå inte gjort så bra ifrån sig i år. Svenska folket verkar överrens och där hela 83% tror på Arsenal seger. Matte på Svenska Spel tror dock på en oavgjord match. Vi på Bankroll väljer att tro på Arsenal seger.

2. Everton vs Astonvilla (1)
Här tror majoriteten på en hemmavinst. 8 tidningar av 10 tror på Everton, två väljer på en oavgjord match. Matte väljer hemmaseger och vi på Bankroll tror på en hemmavinst för Everton.

3. Manchester City vs Wigan (1)
Manchester City har en enkel hemmamatch verkar dom flesta tro på här. Och väljer att följa med strömmen. City har ett starkt lag och hemmaplan.

4. Stoke vs Liverpool (2)
Här råder delade meningar. Matte tror på kryss. Tidningarna är oense och svenska folket likaså. Vi dock att Liverpool har öppnat serien rätt bra, så vi tittar en bortaseger för Liverpool vecka 36.

5. Sunderland vs Chelsea (2)
Svenska folket är överens, tidningarna är överens och Matte verkar överens. Det är bortaseger för Chelsea som gäller i matchen mot Sunderland. Vi tror på det starka truppen från Chelsea.

6. Wolves vs Tottenham (X)
Tottenham som har börjat rätt dåligt ställs nu mot Wolverhampton. En match som kan sluta lite hursomhelst. Vi ställer oss frågande, precis som experterna och svenska folket. Vi kör ett kryss på den här matchen och håller tummarna.

7. Mjällby vs Norrköping (2)
En enkel hemmaseger för Mjällby? Det verkar vara så när man kollar tipsen från experterna. Men vi gillar Norrköping som fotbollslag, samt att vi är ute efter miljonerna. Vi tippar en tvåa i denna match.

8. Barnsley vs Leicester (2)
Leicester är favoriter i den här matchen. Kommer dom att ta Barnsley borta? Experterna verkar överrens. Men garderar sig lite. Vi kör på seger för Leicester och bockar in en tvåa i match 8 på stryktipset.

9. Bristol City vs Brighton (1)
Delade meningar i den här matchen också. Svårt att hitta en självklar vinnare. Men vi tror på hemmafördel och seger till Bristol City.

10 Burnley vs Middlesbrough (2)
Favoriterna här är Burnley. Även om det verkar vara lite svårtippat. Eftersom Middlesbrough är ett favorit lag i Championship Manager, tror vi ändå på en seger för Middlesbrough. Ett steg närmare miljonerna?

11. Peterborough vs Hull (2)
Tidningarna tror på hemmaseger. Svenska folket likaså. Dock tror Matte på en bortaseger för Hull, då Peterborough var chanslösa i en tidigare match mot Brighton. Vi tror på Matte här och kör en tvåa.

12. Reading vs Watford (1)
Nästan färdig med tippandet. Och vi hittar här Reading och Watford. Experterna och svenska folket verkar överens. Så vi tippar en seger för Reading här.

13. Southhampton vs Notthingham (1)
Sista matchen står mellan Southhampon mot Notthingham. En seger hemma för Southampton tror vi på.

Sådärja. Bara klicka på att lämna in. Hålla tummarna och hoppas för att få se ett par extra nollor på Svenska Spels kontot imorgon.

[featured]Svenska Spel Sportsbetting, stryktipset, Spela på stryktipset idag.  Har du inte tippat än? Kör på stryktipset idag.  Är du ny kund får du 50% rabatt på första spelet. [/featured]

Sverige vs San Marino 6:e september

På tisdag nästa vecka möter Svenska herrlandslaget i fotboll det lilla putte landet San Marino. Det är alltså dags för EM kval 2012. Att Sverige antagligen kommer att vinna är nog inte många som sätter emot. Men med hur mycket?Det är bortamatch som gäller. På Stadio de Serravalle i San Marino.

I gruppen där Sverige och San Marino spelar, hittar man även Finland, Holland, Moldavien och Ungern. Hittils har det gått mindre bra för San Marino som har sju förluster i ryggen. En riktig stor förlust var den mot Ungern. Där man förlorade med 0-8. San Marino har även förlorat med 0-2 och 0-1 hemma mot Moldavien samt Finland.

San Marino rankades i Juli 2011 som 203.e bästa nation.

Nytt från Bankroll
[list]5[/list]

[bonustable]4,sportsbook,n,bonus,desc[/bonustable]

Oddset Svenska Spel 1.a Augusti

Spelexperten på Svenska Spel, Mats “Matte” Forslund har kommit med några tips inför dagens matcher. Dagens bästa spel 8/1 – 2011 är Nortälje mot Enköping, där man nu kan få 2.80 i odds.

[featured]Svenska Spel Sportsbetting, Oddset,  Få 50% rabatt på ditt första spel hos Svenska Spel. Vad tycker du om expertens tips? Spela på Svenska Spel. [/featured]

Så här skriver Mats på Svenska Spel. “Enköping går som tåget och har 5 raka segrar, senast slog de Norrtälje ganska lätt och jag tror de vinner ikväll igen.” Låter inte helt fel, tycker vi på Bankroll.se och följer Mats experttips.

Två andra matcher som kan ge utdelning är:

Gais vs Halmstad där hemmaseger ger 1,42 i odds
Landskrona – Hammarby där hemmaseger ger 2.55 i odds

Mats tycker Gais ser mycket bättre ut i nuläget än Halmstad och tvekar inte att satsa på Gais. När det kommer till Landskrona vs Hammarby, så tycker Mats att Hammarby är ganska svaga på bortaplan, t.om. dåliga. Så han han tror på en 1.a i matchen.

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]

Stryktipset utdelning vecka 24

Gårdagens matcher på Stryktipset och Svenska Spel den 18.e Juni, blev ingen miljon historia. Hela 171 stycken personer siktade in sig på dom miljoner som fanns i potten, men fick se en utdelning på 18,388kr.

[featured]Svenska Spel sportsbetting, Stryktpset, Lägg in dina rätta rader för Stryktipset nästa vecka. 20 miljoner till en ensam vinnare. 50% rabatt på ditt första spel. Kolla in mer info hos Svenska Spel.[/featured]

Så här blev dom rätta raderna på stryktipset vecka 24 samt utdelning:

[featured]Svenska Spel sportsbetting, Stryktpset, Lägg in dina rätta rader för Stryktipset nästa vecka. 20 miljoner till en ensam vinnare. 50% rabatt på ditt första spel. Kolla in mer info hos Svenska Spel.[/featured]

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]

Sverige vs Finland 5-0 highlights

Sverige vann ganska komfortabelt mot Finland i EM kvalet 2011 . Vi firar det hela med en youtube stream som visar alla fem målen mot vårt kära grannland Finland. En liten revansch för Hockey-VM för Sverige. Zlatan gjorde 3 av målen. Vi tackar Multisoccergoal på youtube för filmen.

[featured]Svenska Spel Poker, Spela, Matchen Sverige mot Finland var sponsrad av Svenska Spel. Spela bl.a. poker och odds hos Svenska Spel. Skaffa ett konto idag. 50% rabatt på första spelet![/featured]

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]

Zlatan till Madrid

Eller ja… Inte direkt. Du får i alla fall 100ggr pengarna om du satsar på att Zlatan går till Madrid innan transferfönstret stänger för den här gången på Betsafe.

Real Madrid söker med ljus och lykta efter en ny anfallstjärna enligt Expressen. Zlatan är en riktig högoddsare, medan Carloz Tevez oh Emanuel Adebayor ger lägst odds på 5 ggr pengarna vardera. Skulle Wayne Rooney från Manchester United gå över så skulle det ge 500 ggr pengarna för varje satsad slant.

Vem får sparken i Premier Leauge?

Vem kommer vara nästa man (coach) till rakning? Enligt sportsbetting oddsen från Betsson är Avram Grant närmast att få kicken. Men enligt Betssons spelexpert är det nog Carlo Ancelotti för Chelsea som kommer få kicken

Här är topp 5 lägsta oddsen från Betsson:
Avram Grant – West Ham: 1,60
Carlo Ancelotti – Chelsea: 5.0
Mark Hughes – Fulham: 5.0
Steve Bruce – Sunderland: 12.00
Mick McCarthy – Wolves: 12:00

Vill man satsa på riktiga hög oddsare är det inte helt oväntat Sir Alex Ferguason från Manchester United, Arsene Wenger från Arsenal och Harry RedKnapp från Tottenham som alla tre ger 200 ggr i odds för satsad slant.