Rakeback är bra för din Bankroll

Poker bonusar i alla ära. Men för att du ska på riktigt bygga upp dig till en rejäl bankroll behöver du som spelare titta över din rakeback deal. Spelar du inte med rakeback idag kan det innebära att du går miste om flera tusentals kronor varje månad. Pengar som du kan återinvestera till din bankroll eller ta ut direkt till din bankkonto.

Rakeback Deals
En sajt som erbjuder bra rakeback deals är http://rakebackdeals.se. En sajt som har olika rakeback erbjudanden från dom mest populära svenska pokerrummen idag. Att registrera sig för rakeback går fort och behöver man hjälp så kan man nå den svenska supporten via e-post eller instant messages som Skype eller MSN.

Rakeback på Nordicbet, Betsson m.fl.
Om du går i tankarna att byta pokerrum eller testa något nytt. Så kan du få olika typer av rakeback erbjudanden. Här nedan kommer en lista på några av rummen.

Nordicbet Rakeback – 30% Rakeback
Betsson Rakeback – 30% Rakeback
Comeon Rakeback – 33% Rakeback

Poker Bonusar
Sedan är det så att man sedan en tid tillbaka har förbjudit själva ordet rakeback hos vissa nätverk som på Ongame, iPoker m.fl. Men det går fortfarande att få bonusar och särskilda cashback program. Dessa är liknande rakeback dock ser man inte inte rakt av vad man kan få tillbaka varje månad. Men det är alltid trevligtatt få en krona eller två tillbaka varje månad efter att man spelat x-antal händer under en månad. Här nedan finner du  några av erbjudanden för poker bonusar.

No Pro Poker – 100% poker bonus upp till $600
Betsafe Poker – 100% poker bonus upp till $2500

Spela poker med Rakeback
För att summera artikeln så är rakeback något man seriöst borde kolla in om man är intresserad av att få ut mer av sitt pokerspel. Rakeback är en viktig pelare för pokerspelare som vill vara långtids vinnande i sitt spel. Oavsett om man är proffs eller hobbyspelare så är rakeback nästan ett måste i dagens hårdnande pokerklimat. Det kostar inget extra att skaffa utan är bara en “bonus” för spelare som inte vill betala allt för mycket rake/avgift till pokerrummen