PokerStrategy

Varför du ska registrera dig på PokerStrategy.com
Strategisidan PokerStrategy.com är störst i världen på att erbjuda sina spelare en gratis bankroll på ett flertal populära pokerrum. Dessutom erbjuder PokerStrategy pokercoaching till sina medlemmar som gör att steget från fisk till haj blir avsevärt mindre smärtsamt än om man testat sig själv fram. För en ny pokerspelare är PokerStrategy en guldgruva som är ett måste ifall du inte vill göra en egen insättning. PokerStrategy finns i flertalet språk, bland annat svenska.

Gratis insättningsbonus på PokerStrategy.com
Allt du behöver göra för att kunna ta del av erbjudandet från PokerStrategy är att registrera dig som ny kund och svara på en antal pokerrelaterade frågor. Skriv currybankroll när ni ska ange vem som rekommendera er till sidan. Tips är att läsa de olika pokerartiklarna, se på coaching videos och läsa i deras pokerforum innan ni svarar på pokerquizzet, så ni optimerar era chanser att få $50 i gratis bankroll.

Säkerhet och support på PokerStrategy.com
PokerStrategy är en av världens största poker affiliate sajter med kontor på Gibraltar. Sajten kan med höga marginal anses som mycket säker. Deras support finns på svenska och deras pokerforum är väldigt hjälpsam med trevliga moderatorer. Oavsett om du vill ha hjälp med en pokersajt eller om du har några pokerrelaterade frågor så hjälper dom dig gärna på vägen.