PokerSpace

PokerSpace med många möjligheter
PokerSpace är ett one-stop-shop för nya pokerspelare som vill komma igång med sitt pokerspel. Sajten erbjuder free poker bankrolls, pokerbonusar och rakeback till sina spelare. Dessutom fyller Pokerspace på med ett community, pokerskola och andra relaterade poker aktiviteter för pokerspelare som vill bli mer seriösa i sitt pokerspel eller bara komma igång med poker på nätet.

Free poker bankroll på upp till $550
Här kan du hitta no deposit bonusar på upp till $550 på 7 stycken olika pokerrum. Den högsta no deposit bonusen är på Titan Poker som ger dig $175 i gratis bankroll. Det krävs inte mer än att du registrerar dig på PokerSpace och använder dig av deras instruktioner för att få ut din bankroll på Titan Poker. Kort och gott tycker vi att PokerSpace har bra erbjudanden för den som vill börja spela poker utan att riskera signa egna pengar.

Lite övrigt om PokerSpace
Tyvärr finns sidan bara på engelska, men PokerSpace har svensk grupp för svenska användare även om den gruppen inte är riktigt aktiv. Det går att kontakta PokerSpace via support och sidan känns generellt aktiv. Du erbjuds i alla fall en hel del generösa erbjudanden som medlem och du kan hitta det mesta som du behöver som pokerspelare för att bygga en rejäl bankroll.