Börja Spela Poker

Så du vill komma igång med att spela poker? Du kanske har sett poker på TV, spelat poker på skoj med vänner? Ja, då är du inte många steg från att börja spela poker online. Den här artikeln är den första i serien om hur du kommer igång att spela poker och hur du gör för att bli en vinnande pokerspelare.

Komma igång med pokerspelande online
Att komma igång med att spela poker på nätet är relativt enkelt. Frågan är hur du kommer igång på bästa sätt. Poker är enkelt att lära sig, men det är inte lika enkelt att bli en vinnande spelare direkt. Men du kan lära dig utan att betala för mycket för lektionerna. Det finns en uppsjö av pokerböcker, pokervideos och coacher som hjälper dig att bli en vinnande pokerspelare. Frågan är bara hur mycket du själv vill det. För även om det låter som en floskel, så är det faktiskt bara du som sätter gränserna för hur mycket du kan vinna eller förlora. Det finns några attribut som kan hjälpa dig på vägen för att bli en vinnande pokerspelare. Om du besitter dom, så kan vägen till att bli vinnande bli avsevärt kortare.

Bra attribut för en pokerspelare:
– Disciplinerad
– Bra på att hantera stress
– Viljan att lära sig
– Kalkylerande
– Vara självkritisk
– Vågar

Känner du att du som person besitter dessa personliga attribut så är du byggd för att bli en duktig pokerspelare. Dessa karaktäristiska drag är det som dom bästa pokerspelarna i världen innehar och det är dessa attribut som har gjort dom till multimiljonärer på detta spel. Men för att komma dit dom är krävs hårt arbete. Det är precis som allt annat här i världen. Tur i poker hjälper dig bara en liten bit på vägen, men för att på riktigt bli duktig och vinna pengar så krävs det mer av dig som person.

Sätt ribban lågt i början
Att ha ambitioner att bli duktig är bra. Men som du kanske vet, så kommer och går motivationen lite som den vill. Det är därför det är bra om du så fort som möjligt sätter upp en plan för hur du ska lyckas bli en bättre pokerspelare. Du kan börja med att bokmärka eller prenumerera på Bankroll.se för att återkomma om nyttiga tips och råd för att bli en bättre pokerspelare. Börja med att registrera dig på några av pokerrummen som vi rekommendera och testa deras klient. Spela med play money (låtsats pengar), testa några freerolls (gratisturneringar). Försök att lära dig poker på ett så billigt sätt som möjligt för att successivt öka på insatserna och dina vinster. När du känner dig redo att höja insatserna så gör det. Men inte förrän du känner att du har en edge mot dina motspelare.

Lycka till!