WSOP 2011

Det börjar dra ihop sig till WSOP 2011 och vi på Bankroll.se ser redan i fram emot ett av årets stora höjdpunkter. Därför har vi dedikerat en hel sektion på Bankroll.se som kommer att följa händelserna innan, under och efter WSOP 2011. Vad är dom senaste snackisarna, hur man kan kvala till WSOP 2011 satelliter osv. Så glöm inte att prenumerera på Bankroll.se nyhetsbrev eller RSS flöde för att inte missa allt det smaskiga som komma skall.

[featured]Full Tilt Poker, Pokerrum med WSOP kval, Full Tilt Poker erbjuder det bredaste och största sortimenten av pokerspel online. Kvala till WSOP med Full Tilt Poker.[/featured]
[featured]Betsafe Poker, WSOP 2011, 10 paket finns att vinna hos Betsafe Poker $25000 Giveaway där max 200 spelare kommer att delta. Mer info i vår recension.[/featured]

WSOP 2011 Nyheter från Bankroll.se
[excerpts]3, 14 [/excerpts]

När spelas WSOP 2011?
I år kommer WSOP 2011 att spelas mellan den 31;a maj fram till den 19.e juli. Så det kommer bli en action packad sommar både för spelare i Las Vegas och för er som följer pokerspelen i Sverige framför datorn och på TV. Den tradition som infördes inte så länge sen med ett November Nine bord kommer återkomma där vi kommer få se dom 9 bästa i WSOP 2011 Main Event göra upp om det högst åtråvärda gold bracelet.

Satelliter till WSOP 2011
Inom kort kommer flera av dom större online pokerrummen erbjuda paket till WSOP 2011 och vi på Bankroll.se kommer att hålla er uppdaterade var, när och hur man kvalar in till WSOP 2011 via online satelliter. Ni kan redan nu räkna med att dom två jättarna PokerStars och Full Tilt Poker kommer erbjuda ett stort antal paket till sina pokerspelare.

WSOP 2011 Stream
Tidigare år har man kunna köpa platser framför datorn via ESPN.com, om detta är möjligt är inte klart ännu. Men vi kommer uppdatera om var man kan följa WSOP 2011 via stream när vi fått mer information om detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.