Bankroll Management

Seriösa spelare kört med seriös bankroll management. Du behöver inte vara en professionell pokerspelare för att utöva poker bankroll management, tvärtom är det minst lika viktigt för hobbyspelare att ha koll på sin poker bankroll som det är för dom som lever på att spela poker. I den här sektion av Bankroll.se har vi skrivit artiklar och samlat länkar till det som berör bankroll management inom poker.

[featured]PokerStrategy, Januari Erbjudande, Gratis $50 bankroll plus svensk poker coaching där bland annat Dan Glimne medverkar och mycket annat matnyttigt bjuder PokerStrategy sina medlemmar på[/featured]

Senaste från Bankroll.se
[excerpts]5, 17 [/excerpts]
Varför ska jag som hobbyspelare behöva bry mig om bankroll management?
Vi på Bankroll.se tycker det är viktigt för hobbyspelare som utöver poker att se efter sin poker bankroll så det inte går utöver privat ekonomin. I dom flesta fall har många spelare sämre koll på hur mycket dom spelar poker för varje år. Det kan bli ansenliga summor som går förlorade om man inte sätter stopp för det i tid. Med en sund bankroll management kan man dessutom få bättre översikt över vad som fungerar i spelet och även på ett säkert sätt gå upp i nivå utan att förlora stora delar av sin rulle eller helt enkelt gula. Spela för det är kul, men se till att det inte påverkar annat i livet på ett negativt sätt.