Gratis Pokerbonus

En bra gratis pokerbonus kan mer än hjälpa din bankroll; den kan även hjälpa ditt pokerspel att lyftas till en ny nivå. Är du en person som är intresserad av att börja spela poker, men som inte känner sig redo att göra en insättning på något pokerrum ännu? Då bör en gratis pokerbonus passa dig som handen i handsken. Den här artikeln faller under kategorin Free Poker Bankroll och passar dig som går i tankarna att börja spela poker på internet.

[featured]PokerStrategy, Erbjudande, Gratis $50 bankroll plus svensk poker coaching där bland annat Dan Glimne medverkar och mycket annat matnyttigt bjuder PokerStrategy sina medlemmar på.[/featured]

Därför bör nya pokerspelare använda sig av gratis pokerbonus
Om du är intresserad av att börja spela poker på nätet men inte har riktig erfarenhet kring poker, så finns det självklart en risk att du snabbt förlorar din bankroll. Det är surt och förlora och ännu surare att förlora sina egna pengar. Något som kan lindra smärtan och stressen av att spela med riktiga pengar är att spela med gratis pengar. Det är här en gratis pokerbonus kommer in i bilden. Med en gratis pokerbonus får du en summa pengar som du själv kan hantera hur du vill, precis som det vore din egen bankroll. Det enda som skiljer är att du antagligen måste omsätta din pokerbonus som du fått gratis, innan du kan göra ett uttag. Men med lite smart bankroll management så ökar dina chanser avsevärt att göra nånting bra av din pokerbonus. Läs gärna vår bankroll management artiklar här på bankroll.se för mer information inom ämnet.

Tålamod är pokerspelarens bästa vän
Innan du ger dig i kast med att utnyttja din gratis pokerbonus på några av dom hundratals olika pokerborden som erbjuds dygnet runt på nätet så bör du sakta ner farten lite. Vad är du egentligen ute efter? Är det för en stunds adrenalin rusch eller kanske bara för att döda lite tid? Då kan du faktiskt lika gärna hålla dig till att spela play money eller Zynga poker på Facebook. För det är slöseri med en gratis pokerbonus som du kan utnyttja till en potentiell hobby med positiv avkastning. Du bör ta dig tid att lära dig så mycket som möjligt hur man spelar lönsam poker. Du bör lära dig hantera bankroll mangement och du bör göra det steg för steg. Precis som du lär dig att spela ett instrument eller lära dig ett nytt språk så tar det tid. Men efter ett tag så kommer du få skörda frukten som du lagt ner och du kommer att vara mer än glad att du tog dig tid.

Var hittar jag en gratis pokerbonus?
Världens största coaching sajt och med hundratusentals dollar i utbetalda gratis pokerbonusar är PokerStrategy.com. PokerStrategy är ett av marknadens mest etablerade namn när det kommer till att ge ut gratis pengar till sina spelare. I Sverige har dom ännu inte riktigt fått den uppmärksamhet som dom har förtjänat utan dom växer lite i skymundan. Men detta är på väg att vända nu och ett av dom största svenska poker communities börjar att växa på PokerStrategy.com och forumet kryllar av aktivitet med nybörjare och spelare som lever på poker. Sajten erbjuder förutom en gratis pokerbonus till alla som svarar rätt på deras pokerquizz även gratis pokerutbildning på svenska och ett flertal andra språk. Här finns alltså chansen för den som går i tankarna att börja spela poker att få en gratis pokerbonus, en gratis pokerutbildning och ett stort socialt pokernätverk. Så om du inte redan har ett konto där, så rekommenderar vi att du skaffat ett nu med detsamma.

[featured]PokerSpace, Januari Erbjudande,  Här kan du hitta gratis bankrolls till ett totalt värde av $550. Ett exempel är Titan Poker där du kan få hela $175 dollar i no deposit bonus[/featured]