Freeroll Turneringar

Om du har för avsikt att börja spela poker på nätet, så är en utgångspunkt freeroll turneringar. Freeroll turneringar ger dig som ny spelare chansen att möta andra spelare utan att du gör en egen insättning. Samtidigt som du spelar har du chansen att vinna riktiga pengar om du lyckas placera dig bra. Det kan bli starten för din poker bankroll.

[featured]Betsafe Poker, Freeroll Turneringar, Börja din poker karriär med att bygga bankroll på Betsafe Poker. Här finns dagligen freeroll turneringar för gamla och nya pokerspelare att spela i.[/featured]

Börja med freeroll turneringar för att bygga bankroll
Några exempel på freeroll turneringar som kan hitta är dom som spelas på Full Tilt Poker och Betsafe Poker som exempel. Priserna i dessa turneringar gör dig inte rik. Men det kan vara fundamentet till din bankroll som du så småningom kan komma att bygga upp till en kassa ko. Det finns ett flertal pokerspelare som har gjort just detta. Dom har börjat lite trevande med att spela freeroll turneringar för att så småningom bygga upp ett kapital som dom sedan kan testa i andra turneringar eller cashgame borden som ger större priser, men som även kräver en insats. Vi känner även till high stakes proffs som har börjat spela play money för att sedan sälja av dom och bygga bankroll på sådan sätt. Det finns andra sätt att bygga bankroll på också som no deposit bonus poker / gratis pokerbonus. För mer information om det kan ni läsa om det på får free poker bankroll sektion.

Registrera konto hos ett pokerrum och börja spela
Det första man bör göra är att registrera ett konto hos ett online pokerrum. Nästan alla mer eller mindre kända pokerrum erbjuder freeroll turneringar. Vissa med mer värde än andra och med färre spelare. Svenska Spel Poker är den enda online pokerrummet som vi vet just nu dock inte erbjuder freeroll turneringar. Men annars ska det gå bra att bara välja ett random pokerrum för att hitta freeroll turneringar.

Spela freeroll turneringar för att lära
När du spelar ska du komma ihåg att du spelar främst för att lära dig. Inte för att du ska vinna pengar. Med den inställningen kommer du komma längre än om du bara kollar på dina resultat. Försök att lära dig pokerstrategier och varför vissa spelar på ett visst sätt och andra på ett annat sätt. På så sätt kommer du att kunna skörda frukten av dom kunskaper du ackumulerar medan du spelar. Du kommer märka att du gång på gång kommer långt in i turneringarna och så småningom kanske du vinner. Bara för att du förlorar en hand, behöver inte det betyda att du spela handen fel. Analysera istället vad som funkar bäst i långa loppet och inte vad handens utkomst blev.

Fler pokerrum, fler freeroll turneringar
Nöj dig inte med att bara spela på ett pokerrum. Precis som vi nämnde tidigare så spelas freeroll turneringar nästan på alla pokerrum, på nästan alla tider. Ju fler turneringar du spelar desto mer händer kan du analysera och förbättra ditt spel. Att dina chanser ökar att vinna ju fler turneringar du spelar behöver vi nog inte berätta. Dom största sajterna har flest freerolls, men dom har också flest spelare. Mindre sajter har mindre freeroll turneringar men också mindre deltagare, vilket ökar chanserna för dig att hitta klonken.

Planera, agera och analysera
Slutligen vill vi bara ge några tips om hur du ska vinna en eller flera freeroll turneringar. Planera hur du ska spela innan du börjar. Håll dig till din strategi och analysera sedan hur det gick och hur du spela när du har spelat klart din freeroll turnering. Stäng inte bara ner och tilta över hur det gick, försök att få något gott med dig när du spelar en freeroll turnering. Det är kunskapen du vill åt och det är kunskapen som kan göra dig till en vinnare i poker.

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]