Poker

Bankroll.se är en ny typ av pokerstrategi sida som inriktar sig på poker bankroll och bankroll management. Här kan du hitta artiklar om bankroll management och poker bankroll och även länkar och rekommendationer till andra sidor med intressant material. Vi hoppas kunna utveckla bankroll.se till en sida som besökare skall hitta värde att återkomma till gång på gång. Så småningom kommer vi att introducera pokerbloggare och annat bonus material för våra läsare.

[bonustable]10,poker,n,bonus,desc[/bonustable]

Senaste pokernyheterna från Bankroll.se
[excerpts]3,16 [/excerpts]

Du har kanske koll på att en stege slår en triss och en färg slår en stege. Eller att ha 45% VPIP/35%PFR/25% 3-bet, antagligen är lite för aggressivt i 6max NL Holdem cashgame spel. Men hur mycket koll har du egentligen när det kommer till din poker bankroll? Har du tagit dig tid att beräkna vad du behöver för att klara dig i långa loppet med korrekt bankroll management? Om du har det så grattis, då har du kommit långt i din poker utveckling och är antagligen en vinnande spelare. Om du inte har det, då bör du så snabbt som möjligt försöka lära dig vad bankroll management är och hur du kan bli bättre på det.

Behöver man verkligen lära sig o bankroll management?
Man skulle kunna svara både jag och nej på den här frågan. Har du som mål i poker att enbart spela för skoj skull och kanske vinna lite extra pengar då och då, så går det antagligen ganska bra att inte ha allt för mycket koll på sin poker bankroll. Men om du verkligen vill vara seriös med ditt pokerspel och se pokern ur ett långsiktigt perspektiv där du vinner större summor pengar och där du får maximal utdelning för dina kunskaper i poker, då är bankroll management A och O.

Så med korrekt bankroll management, kan min poker bankroll växa hur mycket som helst?
Det finns egentligen ingen gräns hur mycket din poker bankroll kan växa. Med rätt bankroll management kommer du alltid kunna spela på den nivå som har bäst värde för dig. Självklart krävs det mycket mer än bara kunskaper i bankroll management, men det gynnar ditt pokerspel och din poker bankroll otroligt mycket att alltid ha tillgång till pengar för att köpa in dig på pokerbord online som live, där du kan hitta edge.

Men om jag inte har en poker bankroll då?
Vi lever i en underbar tid där du som är över 18 år faktiskt kan få tag i gratis pengar, en såkallad free poker bankroll, som ges ut av vissa aktörer på några av dom största online pokerrummen. Du behöver oftast svara på lite poker relaterade frågor m.m. Men gratis är gott och det kan lägga grunden för din poker bankroll. Många av dagens poker proffs började med gratis pengar, nu är det kanske din tur?

Var kan jag lära mig mer om poker bankroll och bankroll management?
Bankroll.se har som mål att bygga en portal av information till allt som rör din pokerekonomi. Både vad gäller den tekniska aspekten och motivation. Vi kommer att såklart även relatera din pokerekonomi med den vardagliga, då dom bägge två ofta står i korrelation med varandra. En stor läcka i din life bankroll kommer såklart förr eller senare påverka din poker bankroll om du inte planerar i förväg. Så se till att hänga återkomma till bankroll.se frekvent. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev eller RSS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.