Poker Magazine

Poker Magazine
En av Sveriges största Pokertidningar, Poker Magazine, tar dig med in i pokerstjärnornas värld. Spännande reportage och artiklar om pokerstjärnorna och pokervärlden. Poker Magazine var med i starten av den svenska poker boomen och följs troget av tusentals poker entusiaster i vårt avlånga land. Tidningen kommer ut nio gånger om året och kan köpas i lösnummer på t.ex. Pressbyrån eller 7-eleven. Men nu kommer möjligheten att prenumerera på tidningen så du får den direkt ner i brevlådan. Och det med ett reducerat pris. Lite Poker Magazine valueback med andra ord.

Om Poker Magazine
Poker Magazine´s nuvarande chefredaktör är Murat Sahan, som även går under namnet Terrible Turk. Murat ihop med ett gäng pokerskribenter håller tidningen fylld med reportage för sina läsare. Bland skribenter har vi genom åren sett Lina Olofsson, Erik ”Valterego” Rosenberg och i senast numret även Sohello ”BankTheMan” Shah.

Prenumerera på Poker Magazine. Spara upp till 33% av ordinarie priset.
Nu kan läsare prenumerera på Poker Magazine till ett reducerat pris. Genom att beställa tidningen via Tidningskungen.se kan läsare få upp till 33% rabatt. För tre nummer av Poker Magazine så får man tidningen för 99kr. Ordinarie pris för ett lösnummer av Poker Magazine är 59kr. För 9 nummer av Poker Magazine så betalar man bara 399kr, vilket är 25% i rabatt.

Poker Magazine relaterat
[excerpts]5,104[/excerpts]