Sunday Million firar 5 års jubileum

På söndag tänker online pokerrummet PokerStars fira sitt 5års jubileum av Sunday Million. Antagligen den mest kända online pokerturnering som går varje vecka. För att fira detta speciella tillfälle tänker PokerStars bjuda upp till ett sällan skådad online pokerturnering.

En miljon dollar till vinnaren och en…
$5,000,000 kommer att garanteras i prispotten. Vinnaren av hela turneringen nu på söndag den 6.e mars kommer att inte bara få en garanterad prissumma på $1,000,000 utan också en sprillans ny Lamborghini Gallardo LP560-4. Man kan lugnt påstå att denna vinst kommer att förändra vinnarens liv en aning nu på måndag morgonen.

Kval och direktinköp till Sunday Million 5th Anniversary
Har du en stabil bankroll kan du köpa in dig till Sunday Million för $215. Men för den som kanske inte har den bästa av bankrolls kan man försöka kvala sig in för $1 och kanske, kanske ta sig hela vägen för att vinna $1,000,000 och en bil som säkert kommer höja på en eller annan ögonbryn här i Sverige. Om du har samlat på dig FPP på PokerStars kan du även köpa in dig direkt för 13,500FPP via PokerStars VIP shop.

OBS: Vinnaren kan inte byta ut bilen mot pengar. Om vinnaren väljer att INTE ta bilen, så går priset istället till tvåan i Sunday Million turneringen.

Sensate från Bankroll.se
[list]5[/list]

4 thoughts on “Sunday Million firar 5 års jubileum

 1. Paradoxinaz

  Jävulskt komiskt av PokerStars att skriva, “OBS: Vinnaren kan inte byta ut bilen mot pengar. Om vinnaren väljer att INTE ta bilen, så går priset istället till tvåan i Sunday Million turneringen.”

  Det är väl kanske helt rätt att informera om det, men hur många finns det som verkligen kommer säga “Nej Tack” till bilen bara för att de inte kan få pengarna i handen? Jag tycker iallafall det är komsikt.

  Kommer att spela turren iallafall. Drömmarna lever.

 2. admin Post author

  Hehe, ja. Det ska vara stora import avgifter för att inte vilja ha bilen.

 3. Paradoxinaz

  Vinner man 1 miljon dollar så har man nog råd att impotera bilfan. Haha:)

 4. admin Post author

  Hehe, lite det jag tänkte. Man lär ju kunna få ett hyffsat pris om man säljer den också 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.