Poker Magazine nr 3 2011 ute nu

Svenska Poker Magazine har i dagarna kommit ut med ett helt nytt fräscht nummer för poker fantaster. I det nya numret får vi bland annat stifta närmare bekantskap med dansken Gus Hansen, Per Linde och Michael Tureniec.

Det nya numret av Poker Magazine har Gus Hansen på omslaget. Gus Hansen som har många större pokerframgångar bakom sig. Men vem är han egentligen som person och vad är det som gjort honom så framgångrik? I tidningen får vi en närmare bild om pokerspelaren Gus Hansen. Det blir även en pokerintervju med Per Linde, som kom tvåa i EPT Köpenhamn 2011. Hur ser han på sina egna framgångar och hur ser han på den nya generation av svenska pokerspelare som växer fram?

En artikel som inte får missas är den Michael Tureniec skriver om, hur han vann EPT Köpenhamn 2011. Han går igenom dag för dag  i turneringen och vilka dom avgörande händerna var. Ett måste för den som vill låta sig inspireras att spela dom större pokerturneringarna.

Detta och mycket mer finns att läsa i det nya numret av Poker Magazine.

[featured]Poker Magazine, Nytt nummer, Köp nya Poker Magazine via tidningskungen och spara upp till  33% av priset. Beställ tre nummer av Poker Magazine för bara 99kr. Ordinarie pris för tidningen är á 59kr i affären.[/featured]

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]