Paf Poker Challenge 2011 Avgjort

Först slog dom oss i Hockey VM och när det var dags att avgöra vem som skulle ta guld i Paf Poker Challenge 2011, så var det Finland i topp där med. För i helgen spelade Paf Poker Challenge 2011 i Mariehamn. Hela 194 spelare hade kommit till start i Main Event och turneringen var därmed full satt.

Med 194 pokerspelare i startfältet, så slog PAF Poker Challenge nytt rekord i antalet deltagare. Det var spelare som hade köpt in sig direkt eller kvalat online på Paf Poker.

Pafs Pokerchef Arvid Kingström kommenterar:

– För oss är det viktigaste med ett event själva upplevelsen för våra spelare. Vi är otroligt nöjda med helgen och det verkar de också vara. Då blir vi stolta. Vi har också slagit rekord i antal deltagare och prispott i och med detta evenemang och inför nästa år lägger vi ribban ännu högre, säger Klingsröm.

Vinnaren av Paf Poker Challenge blev Keimo Suominen, som faktiskt kom trea i Paf Poker Challenge förra året. Nu fylde Keimo sin bankroll med sköna €30,448 som han kunde ta med sig hem till Salo i Finland. Den totala prispotten i Main Event hamnade på €141,620 och 27 spelare fick pengar.

[list]5[/list]