Category Archives: Full Tilt Poker

Tjänat mest pengar i år

Det går bra nu”, tänker antagligen dansken Gus Hansen. För den danska dynamiten har gått bra i år och leder nu ligan av dom som tjänat mest på online poker i år. Hela $3,513,550 rapporterar highstakesdb att super dansken tjänat.

 

Att online poker skulle vara lukrativt för en del skickliga och kanske lite tursamma spelare råder det vid det här laget nog ingen tvivel om. Även om det kanske inte går lika bra för en majoritet av spelare. Men med en rejäl bankroll, skicklighet och ett starkt självförtroende med sitt spel så kan man komma långt. Det kan nog den orädda Gus Hansen hålla med på.

Om det är hans erfarenhet i backgammon som Gus Hansen förövrigt varit mästare i, förtäljer inte historian. Men nu har ledningen över dom som har tjänat mest i år på online poker. Två andra spelare som har gått bra i år är gavz101 ($1,996,983) en brittisk highstakes pro och Jungleman12 aka Dan Cates ($1.952.994).

Freeze! FBI MTF!
Alla tre spelare figurerar på PokerStars och Full Tilt Poker där dom flesta och störta high stakes spelen äger rum. Pokerrummen som för en tid sedan blev tagna på sängen av att FBI kom inrusade och stoppade allt spel för amerikanska spelare. Detta har dock inte hindrat övriga länders möjligheter att spela på pokerrummen. ”Buisness as usual”, så att säga.

Tio hetaste hajarna just nu
Nu återstår att se om grabbarna tre kan fortsätta att vinna lika mycket på dom återstående 7 månaderna. Det kan svänga en hel del i poker som alla som testat poker vet. Om det är svårt ibland att hitta edge på lägre nivåer, så är det antagligen nästan über svårt att hitta edge även konkurrenter på dessa nose bleed nivåer.

1. Gus Hansen – $3,513,550
2. gavz101 – $1,996,983
3. jungelman12 – 1,952,994
4. Patrik Anotnius – $1,648,170
5. NoPasaren – $1,516,265
6. Matt Hawrelenko $1,440,095
7. bixiu – $1,406,194
8. Phil Ivey $1,336,313
9. O Fortuna PLS $1.319.838
10. Ingeniuos89 $1,120,782

Var är Viktor Blom?
Ingen svensk finns representerad på topplistan. Det var ju ett tag sen (räknat i internettid), som Viktor Blom aka Isildur1 var och härjade upp med enorma miljonsvängningar. Men kanske kan vår svenska PokerStars pro stjärna hitta den där glöden som gjorde honom till den största och mest fruktade online pokerspelare igen? Eller är det dags för någon annan svensk att lyfta fanan för Sverige? Våra nordiska grannar Danmark och Finland verkar i alla fall för stunden kunna lita på sina år efter år vinnande pokerspelare i high stakes toppen.

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]

Antonius plockar hem $792k friska till sin bankroll

Det går bra nu för finländarna. Först vann dom VM finalen i Hockey. Nu plockar finska pokerproffset på Full Tilt, Antonius, hem ca $792k. Hoppas att riggen inte sitter i när Sverige möter Finland i EM-kvalet den 7.e Juni.

Full Tilt Poker proffset mötte Rui Cao på Omaha PL $500/1000 HU. Enligt highstakesdb.com kunde Antonius gå vinnande hem från striden. Den största potten blev saftiga $293k som vanns med AA45 av Anotnius. Floppen kommer Q52 rainbow. Rui Cao ställer tom efter action på flopp och visar upp 3,K,J,10. Ingen runner runner för Rui Cao och Anotnius kunde slicka sig om munnen när potten for över till honom.
[list]5[/list]

Vägen till WSOP 2011

I en serie av artiklar kommer vi att guida er hur ni kan vinna en plats till WSOP 2011. Det är fortfarande ett par veckor kvar innan poker händelse nummer ETT under året kommer att dra igång. Men redan nu har kvalen till årets hetaste pokerturnering påbörjats.

Hos Full Tilt Poker har redan 149 lyckliga personer fått en plats till årets Main Event i WSOP 2011 och fler kommer det att bli. Det går att vinna platser från några få dollar. Spela pokerturneringar eller delta i race, när du spelar i cashgame. Sätten att vinna ett paket är flertalet. Innan veckan är slut kommer vi att presentera en stor guide om Full Tilt Poker och hur du kan kvala in till pokerturneringarna som kommer att spelas i Las Vegas i sommar. Under tiden kan ni läsa vår Full Tilt Poker recension eller vår Full Tilt Poker bonus guide.

Full Tilt Poker bli den första i rad av pokerrum som vi kommer att titta närmare på, för att se hur du på bästa sätt kan vinna en plats till WSOP 2011. Även sajter som Betsafe Poker och Betfair Poker kommer att undersökas. Om ni inte har tid att sitta att vänta på våra artiklar, kan ni redan nu läsa vidare på respektive hemsida, om hur du kan ta dig till Las Vegas.

Viva Las Vegas!

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]

Phil Ivey och Sportsbetting

Att Phil Ivey gillar spel i flera former är väll kanske inte helt okänt. Allt från craps till sportsbetting. Men hur kan det se ut en dag när Phil Ivey grindar hemma? Ja nu har vi svaret, hur dröm vardagsrummet ser ut för den som gillar poker och spel.

På twitter nyligen så la Phil Ivey upp en bild på när han sitter och grindar på Full Tilt Poker, samtidigt som han kollar fem olika matcher på fem olika TV apparater. Sportsbetting och poker i ett. What a guy…

Senaste från Bankroll:
[list]5[/list]