Senaste numret av Poker Magazine

Solen går upp bakom DN skrapan.

Solen har börjat gå upp ovanför Stockholm. Det är kallt i luften och trötta morgon resenärer som ska till jobbet reser in mot stan. Jag har inte sovit hemma inatt och jag ska försöka ta mig hemåt. Utan kaffe så fungerar jag inte så bra utan det blir att man halvsovande försöker hålla sig vaken genom att läsa dagens Metro. Verkar inte vara något nytt förutom att revolten i Egypten återigen eskalerar. Hörde här om dagen att studenter i Jemen har börjar göra uppror nu också. Det verkar sprida sig i Mellanöstern; törsten efter demokrati och fler rättigheter. Något som man faktiskt har och inte tänker på så ofta.

Springer in på Konsum för att köpa med sig lite mat för helgen. Blir lite rätter som snabbt går att tillaga, har ingen lust att stå vid spisen mer än nödvändigt. Fast det är helt klart en skill man skulle vilja besitta. Att laga bra mat dvs. Väl hemma tar det inte lång tid förrän jag slänger upp ett par pokerbord för att få in lite händer. Det börjar lite tradigt men efter att ha fått in det med ett par topp set i kungar och dom får stå så kan jag snart konstatera att jag är 3 inköp upp. Körde en turnering vid sidan om också, men lyckades inte komma vidare långt på den.

Just pokerturneringar har aldrig varit min starka sida. Om vi nu kan kalla cashgame min starka sida. Jag tror nog bestämt att jag är plus på alla jag har spelat totalt. Men den riktig stora klonken har inte infunnit sig riktigt. Jag plockade faktiskt upp Poker Magazine häromdagen då jag fick visste att en polare hade skrivit en artikel om Viktor Blom. Ni vet Isildur1, den svenska pokerlegenden som tog online pokervärlden med storm och som nyligen blev sponsrad av PokerStars. Bra jobbat där BankTheMan. I tidningen fanns den även en krönika av Markus Bränfeldt, som skrev om turfaktorn i dom stora live pokerturneringarna såsom EPT. Hur det kan vara svårt att göra pengar på dom, även om fälten är oerhört svaga. Själv verkar han spela just turneringar, men då pokerturneringar online. En krönika som även den gör det värt att plocka upp tidningen om ni inte redan har gjort det.

Nu i eftermiddag blir det att fixa några projekt som jag håller på med. Inte riktigt relaterat med pokern men ändå saker som jag uppskattar att fixa och tricksa med. Mer poker blir det ikväll. Då kanske det blir en längre grind eftersom det är fredag och allt.

Fler krönikor:
[list]5, 25[/list]