Att lära sig steg för steg

Jag har precis avslutat en maraton session på Svenska Spel Poker. Det tog 2.3k händer ungefär för mig att sluta dryg 200kr upp. Var som mest nere cirka 984kr, ungefär 16 kronor från gällande stopploss. Men I got my shit together och tillslut så lossnade det lite och jag kunde inkassera lite pengar till och med.

Sveriges Radio Dokumentär i P3 och poker
Började väll inte kvällen optimalt. Efter en svettig dag med att hålla på i trädgåren, så var jag en aning svettig och antagligen inte i riktigt fräsht tillstånd. Detta ledde till att jag antagligen inte vara i ”zen”. Sen så började jag lyssna på P3 dokumentären om semesterkrigarna med Carl Gustaf von Rosen. Tror det blir lite för mycket för min hjärna att processa fem turbo bord och dessutom lyssna på dokumentären. Spelade för mycket per automatik. Sen hade jag antagligen förinställt att jag skulle spela mer floating spel och mer aggresivt flopp, då jag hade sett en coaching video om det precis innan session. Så det blev lite väl aggrospel från min sida. Det är ju inte free poker bankroll vi spelar med direkt, så det blev en svacka ner ganska snabbt.

Nya poker moves kan bli destruktivt utan försiktighet
Men jag tog mig samman. När dokumentären väl var slut hade jag gått ner till fyra bord. Sen började mitt upptåg till break even strecken och så småningom miniplus. Ganska skönt att få göra den comebacken. Tanken slog mig att man kanske väljer att anpassa sig för mycket ibland. Man får ett nytt verktyg, som t.ex. det här med att floata, helt plötsligt så börjar man använda den som främsta vapen, när det bara ska vara ett litet verktyg i det hela spelet man spelar. Så man får vara lite försiktig med att använda nya prylar, innan man vant sig med det. Det gäller att assimilera sin teknik sakta men säkert.

Alright. Det kliar i hela kroppen efter alla taggar man fått på sig idag. Så det blir väll att ta en dusch nu mitt i natten om man pallar. Lite käk skulle passa bra också.

Vi hörs i veckan.

HF GG GL!

Sensate från GC
[list]5,25[/list]