Full Tilt Poker

Varför du ska spela på Full Tilt Poker
Namnet Full Tilt Poker är idag synonymt med online poker. En av världens största sajter med spelare från hela världen. Här spelar dom största och bästa proffsen blandat med fiskar och amatörer som vill mäta sig med dom bästa. Tack vare sin hårda marknadsföring, en av dom största utbuden av pokerspel samt den nya versionen Rush Poker har man som pokerälskare alltid något att hämta från denna sajt. Är du intresserad av att kvala till till exempel WSOP, så har dom några av dom bästa satelliterna dit.

Insättningsbonus på Full Tilt Poker
Nu kan du som ny spelare på Full Tilt Poker se fram emot en $600 Full Tilt Poker Bonus som ger dig en extra boost till din poker bankroll. Något som varje pokerspelare borde utnyttja när dom vill få sin bankroll att växa. Registrera dig idag och utnyttja vår bankroll bonus kod ”bankrollbonus” (utan citationstecken), så kommer du att få upp till $600 i pokerbonus på Full Tilt Poker.

Support och säkerhet på Full Tilt Poker
Bara för att man är en av dom största så behöver man inte alltid vara bäst. Full Tilt Poker kanske inte motsvarar dom förväntningar man tänker sig för att vara en av dom största när det gäller support. Men dom svarar dock på dina frågor och dom gör det på Svenska, vilket är ett stort plus. Säkerheten på Full Tilt Poker är högt prioriterad så din pengar är säkrare här.

Vad händer på Full Tilt Poker
[excerpts]5,32[/excerpts]

Leave a Reply

Your email address will not be published.