Vinna på poker med små insatser

Även små insatser i poker kan göra dig till en stor vinnare. Att spela poker är inte bara förknippat med tusentals kronor i potten. För även dom små, även kallad micro, borden kan göra dig till en stor vinnare. Det gäller bara att inte gå ifrån sin bankroll management strategi.

[featured]PokerStrategy, gratis bankroll, Få $50 gratis att spela för hos Poker Strategy. Svara rätt på ett antal pokerfrågor och börja använda dig av en sund bankroll management strategi. Använd den gröna knappen här bredvid för att ta dig till Poker Strategy och regga konto.[/featured]

Visst skulle det vara härligt att kunna vinna dom riktigt stora pengarna, när man spelar poker. Men poker är ett spel som spelas bäst i det långa loppet. Och där kan även dom små insatserna och spel på micro nivåer skapa stora vinster. Det gäller bara att hålla ut i längden.

Flera bord och svaga motståndare
Hemligheten med att vinna stort även på små bord. Är att vara nogrann med table selection. Alltså spela på bord där motståndarna är svag. Eller rent ut sagt dåliga. Håller du dig till ett ABC spel där du spelar dina bra kort och lägger dina dåliga kort. Så kan du faktiskt vinna ett par slantar redan där. Väljer du sedan att spela flera sådana bord när du är igång. Så kommer du snart ha byggt upp en sund och stabil bankroll.

Det är onödigt att ta för stora risker när du väl är igång med att spela poker med en lite eller nästan obefintlig bankroll. Du kanske tycker det är tråkigt till och med. Men här gäller det att ha ögonen på det långa loppet.

Volym är formeln till pengarna
Antalet händer för en vinnande spelare korrelerar med vinsten. Säg att du vinner kanske 50kr i timman. Spelar du kanske 50 timmar under en månad. Är det ändå 2500 kr på en månads spel. Det är faktiskt mer än vad många hobby- och fritidspelare får ihop på dom högre borden. Dom kanske till och med går minus pågrund av att dom väljer att möta tuffare motstånd högre upp.

2500 kr extra i månaden skattefritt är nog inte många som skulle tacka nej för ändå.

Att hitta sina egna begränsningar och veta var värdet finns på pokerborden är A och O för en framgångsrik pokerspelare. Det gäller oavsett om du spelar på dom högsta high stakes borden eller på micro borden.

Gratis Bankroll
Har du ingen bankroll just nu. Kan vi rekommendera Poker Strategy. Som delar ut $50 gratis till spelare som kan svara rätt på några pokerfrågor. Bli medlem på Poker Strategy gratis, kolla in deras utbildningsmaterial och svara sedan rätt på deras frågor. Sedan kan du börja spela gratis poker utan insättning. Där kan du sedan använda dig av en sund bankroll strategy och bygga upp din poker kapital.

Lycka till!

Senaste från Bankroll
[list]5[/list]