Poker Magazine

PokerMagazine

Vi är nog många som gillar att följa både den svenska och dom utländska stjärnskotten i poker. Ett sätt att komma dessa stjärnor in på livet är att läsa den svenska pokertidningen Poker Magazine. Tidningen som ges ut nio gånger om året finns även att läsa delvis på pokermagazine.se. Vill man så kan man köpa prenumeration på Poker Magazine så den dimper ner direkt i postlådan eller köpa den i lösnummer på t.ex. Pressbyrån eller 7-eleven.

Chefsredaktören på Poker Magazine är Murat Sahan även känd som TerribleTurk. Det är han som styr över skeppet Poker Magazine och är frekvent ute och gör intervjuer på tourer och i hemmen hos svenska pokerproffs. Tidningen fyller även på med kända svenska skribenter som Lina Olofsson, Erik ”Valterego” Rosenberg och nu senast Sohello ”BankTheMan” Shah som gjorde Viktor Blom reportaget i Poker Magazine februari upplagan 2011.

Till skillnad från First Poker som är Sveriges andra svenska pokertidning så skildrar Poker Magazine våra pokerproffs mer på djupet. Här kan man hitta mer djupgående intervjuer och reportage. Man skulle kunna säga att dom bägge tidningarna skiljer sig märkbart åt. Vilket är uppskattat om man inte vill läsa om samma saker och är en ivrig prenumerant av dom båda.

Vill du läsa PokerMagazine så är det bara att kuta ner till närmsta tidningskiosk så borde du hitta tidningen där. Priset för ett lösnummer är 59kr. Du kan även prenumerera på tidningen, vilket du kan göra direkt på www.pokermagazine.se. Pris 3 nummer är 149kr, för ett års prenumeration 449kr och för 2 år dvs 18 utgåvor 699kr.

Har man lite framförhållning dock så går det att få Poker Magazine hem i postlådan till ett starkt reducerat pris om man beställer från tidningskungen.se. För 3 nummer av PokerMagazine kan du få 33% rabatt, vilket betyder att du bara betalar 99kr för 3 nummer. För 9 nummer av PokerMagazine så betalar du bara 399kr, dvs 25% rabatt. Lite bättre erbjudande för din bankroll med andra ord.

Få Poker Magazine hem i brevlådan. Upp till 33% reducerat pris Klicka här.

(Länk till tidningskungen.se)

Senaste från Bankroll.se
[list]5[/list]