Gratis pengar i poker

För den som vill ge sig på poker på nätet, så finns det antagligen inte ett bättre sätt att starta sin pokerkarriär med gratis poker pengar. En så kallad free bankroll gör att den nya spelaren har chans att utan någon risk får lära sig att på riktigt spela med riktiga pengar.

[featured]pokerstrategy, gratis pengar i poker, Ta chansen att erhålla gratis poker pengar och gratis pokerutbildning hos världens största pokerstrategi sajt. Svensk hemsida och forum.[/featured]

Vägen till att bli en framgångsrik pokerspelare stavas erfarenhet
Chanserna för att en ny spelare sätter sig ner vid ett pokerbord och börjar vinna storkovan på direkten är minimala. Näst inpå omöjligt om vi pratar om det långa loppet. Säkerligen kan en ny spelare i poker med lite tur, vinna över den bästa spelaren. Men om han eller hon vill se sig som ett duktig spelare som gång efter gång går vinnande ur en pokersession, så kräv i grunden erfarenhet. Då snackar vi inte om playmoney. Inte heller hjälper det att läsa all världens pokerlitteratur. Spelaren måste hands-on spela händerna själva, för att förstå dynamiken och förstå sina motspelare. Detta borde åtminstone gälla majoriteten av nya pokerspelare där ute.

Gratis pengar i poker ger en smakstart
Trodde du att man behövde riskera stora pengar själv, för att betala för den erfarenheten? Ja, då trodde du fel min vän. Till skillnad från många sporter, så krävs är ingen utrustning eller en stadig grund kondition för att bli en duktig spelare i denna sport. Du kan på sajter som PokerStrategy få en free bankroll och en gratis pokerutbildning. Nästan allt du behöver för att utvecklas till en duktig pokerspelare, utan att riskera några egna pengar. Det finns en hel del framgångs sagor hos PokerStrategy, som är en av dom störta pokerträningssajterna där ute. Här hittar man gratis poker coaching, gratis träningsvideos och framförallt en free bankroll.

Tålamod för att optimera gratis poker pengar
Att kasta sig huvudstupa in bland pokerborden är ett stort misstag som oftast begå av fiskar. Det vill säga förlorande spelare. Det krävs förutom erfarenhet en hel del tålamod. Poker är ett spel där det krävs av spelaren att applicera kunskap och tajming. Det finns inte mycket rum för misstag, speciellt i spel som i Texas No Limit Holdem. Där en hand kan betyda vinst eller förlust under en pokersession. Därför rekommenderas det att t.ex. när man startar ett nytt konto på PokerStrategy för att få tag i gratis pengar i poker, att man först går igenom dom olika träningsvideos som finns att tillgå och sen svarar rätt på ett poker quizz. Klarar man det, så är gratis pengarna till pokern, en klonk ifrån.


Senaste från Bankroll:
[list]5[/list]